Przykładowy adres mailowy:
*kasia@kroliczek.net / tomek@kroliczek.net
Atuty:
*Zero spamu z naszej strony.
*Duża dostępność nazw (nazwy nie są pozajmowane, tak jak to na dużych portalach się dzieje).
*Obsługa skrzynki w języku polskim.
*80mb dla każdego! Moderatorzy mogą prosić o 125mb.
*Hosting z Warszawy zapewnia bardzo szybkie dzialania waszej poczty, nie jak na znanych, zatłoczonych portalach.
*Możliwość dokupienia miejsca na skrzynce, jeśli wam się spodoba
Dla czego udostępniliśmy naszą domenę:
*Dbamy o naszych użytkowników i chcemy, by praca w sieci była dla nich przyjemniejsza.
*Rozwijamy się i chcemy dawać coraz to nowsze i przyjemniejsze funkcje naszym użytkownikom.
Jak prosić o skrzynkę:
*Wystarczy, że wyślesz mi jako Prywatną wiadomość adres e-m@i jaki byś chciał mieć (przykładowo tomek@kroliczek.net) oraz hasło jakie mam ci ustawić (oczywiście później hasło możesz sobie zmienić)
*Jeśli adres nie jest zajęty, to zakładam skrzynkę i wysyłam ci odpowiedź zwrotną z potwierdzeniem załoźenia poczty oraz jej danymi.
*Jeśli adres jest już zajęty przez inną osobę, to w odpowiedzi zwrotnej wysyłam ci proponowane 3 adresy możesz zaakceptować jeden z nich lub wysłać kolejną propozycję.
Gdzie się logujemy:
*Logowanie na pocztę odbywa się na kroliczek.net po kliknięciu zakładki 'Poczta" - "Poczta e-m@ail", bądź po bezpośrednim kliknięciu na zakładkę "Poczta".
Jeśli kupisz admina skrzynkę 125mb dostaniesz na stałe w prezencie!!! (Oferta do wyczerpania zasobów)
Komentarze mile widziane

Logowanie »
Temat jest zamknięty

Do góry