Nagrodą za pierwsze miejsce są: Słuchawki gracza Razer Megalodon 7.1 Surround Sound Gaming Headset lub serwer podpięty pod kroliczek.net na własność (H@ na tym serwerze z możliwością dawania UB, restartowania, dodawania nowych nut itd.)
Opis nagród:
Słuchawki gracza Razer Megalodon 7.1
Co się będę rozpisywał, słuchawki są już u mnie w domku, prezentują się świetnie, zakupiłem je w hurtowni sprzętu pc, w której mam znajomego. Odpaliłem je tylko raz, żeby zrobić zdjęcie i zobaczyć jak działają. Słaba jakość ale zdjęcie robione telefonem

LUB
Serwer na króliczku na okres 6mc
Serwer postawiony na pukawce (warszawski ATTMAN) - Dostęp do FTP, możliwość odbanowywania, FULL ADMIN, zarządzanie serwerem, możliwość przedłużenia, podpięty oczywiście pod sieć kroliczek.net i funkcjonujący na jej zasadach. Ilość slotów 15-21 (możliwość zakupu większej ilości za dopłatą)

Nagrodami pocieszenia za 2 i 3 miejsce są sloty na wybranych serwerach króliczka na okres 1 mc
Jak rozpocząć konkurs:
1. Rejestrujemy się na forum (jeśli nie mamy założonego konta na króliczku)
2. Zakładamy nowy temat w Tym dziale zatytułowany waszym nickiem z forum
3. Możesz pominąć któryś etap, ale pamiętaj, że wtedy rezygnujesz z poprzedniego i nie otrzymasz za niego punktów. Ilość możliwych punktów jest ograniczona.
4. Wypełniamy wniosek
Imię:
Nazwisko:
Data urodzenia:
Miejscowość:
Numer GG:
Czy grasz na naszych serwerach:
Na jakim nicku grasz w cs:
Którą nagrodę wybierasz, jeśli wygrasz: Słuchawki / Serwer
Dodaj dopiskę: Zezwalam na przetważanie moich danych osobowych w celach konkursowych.
7. Każdy etap to nowa odpowiedź w twoim temacie. Jeśli pomieszasz kolejność etapów lub dasz więcej odpowiedzi niż jest etapów nie otrzymasz punktów za 1 etap. Każdą odpowiedź edytujemy nie robimy nowej i nie zaśmiecamy tematu.
6. Wykonujesz etapy i otrzymujesz pkt. osoba, która zgromadzi najwięcej pkt wygrywa. Opis etapów i punktacja niżej:
*Etap 1. - Z głową w chmurach
- Twoim zadaniem jest poprawne wypełnienie wniosku i zatytułowanie tematu konkursowego swoim nickiem oraz poprawne prowadzenie go. (niby proste ale jeśli będzie trzeba nanieść chodź małą poprawkę, nie otrzymasz za nie punktów).
- Za to zadanie można zgarnąć: 20 punktów
*Etap 2. - Podziel się z innymi
- Ustawienie poniższego opisu na podanym we wniosku gg i nie zmienianie go do czasu zakończenia wszystkich etapów. Warunkiem jest bycie online raz dziennie.:
Konkurs ruszył! Do wygrania słuchawki Razera z technologią 7.1 za 650zł. Graj i wygrywaj !!!
Kliknij - - - - - >
http://kroliczek.net/forum/6-konkursy/
- Za to zadanie można zgarnąć maksymalnie: 10 punktów (w zależności od tego ile masz znajomych i jak często jesteś online)
*Etap 3. - My bracia króliczka
- Twoim zadaniem jest napisanie pomocnych tematów najlepiej z załącznikami i screenami.
- Musisz sprawdzić czy nie ma już podobnego tematu !
-Tematy możesz pisać tylko w wybranych działach na naszym forum:
Non steam instalacja i dodatki/
Steam instalacja i dodatki
własny serwer hlds
Konfiguracja serwera HLDS
Poradniki HLDS
pluginy
mody
Gotowe paczki
mapy - zrób to sam
grafika - tutoriale
wideo - tutoriale
strony www - tutoriale
Pozostałe - (tylko skórki do stron www)
- Punktacja będzie zależała od treści skierowanej do czytelnika, o tym czy będzie grafika przedstawiająca opisywaną problematykę oraz, czy będą załączniki.
- w zależności jak spodobają mi się wasze posty będę je oceniał od 3-10 punktów
- Za to zadanie można zgarnąć maksymalnie: 150 punktów
*Etap 4. - Jeden dzień z życia króliczka) - ten etap możesz dodać po etapie 5 lub przed
- Twoim zadaniem będzie wstawienie demka nagranego na jednym z serwerów króliczka. Im lepsza akcja w nim zawarta tym więcej punktów!!!
- Musisz podać rundę w której jest owa ciekawa akcja
- Oceniał będę efektywność i ilość zabitych wrogów
- Za to zadanie można zgarnąć maksymalnie: 25 punktów
*Etap 5. - Króliczek w odwiedzinach - ten etap możesz dodać po etapie 6 lub przed
- Twoim zadaniem będzie dodawanie reklamy naszej sieci na innych forach, nie koniecznie o tematyce Counter Strike
- Kopiujesz gotowy kod z reklamy, który znajdziesz : TUTAJ - Reklama sieci Kroliczek.Net
- Po wystawieniu reklamy w swoim temacie dodajesz linki odsyłające do miejsca gdzie reklamowałeś. Jeśli reklama jest napisana bezbłędnie możesz otrzymać za nią 2pkt. Jeśli reklama nie jest wyświetlana prawidłowo otrzymasz 1pkt. (są 2 kody na reklamę, jeden z nich zawsze pasuje, dla tego musicie na to zwracać uwagę).
- Każdy może wysłać maksymalnie 100 reklam (większa ilość nie jest punktowana).
- Za to zadanie można zgarnąć maksymalnie: 200 punktów
UWAGA! JEŚLI KTOŚ WYROBI SIĘ ZE WSZYSTKIMI PUNKTAMI W CIĄGU 3 DNI OTRZYMA DODATKOW 5 PKT !!!
Dla czego zdecydowałem się wydać 650zł na nagrodę?
- A dla tego, że miałem zainwestować te pieniądze w reklamę. Myślę, że w ten sposób też osiągnę swój cel a więc zareklamuję sieć i forum a ponadto dam wam możliwość rywalizacji i zabawy no i oczywiście wygrywania wspaniałych, wartościowych nagród !!!
To wszystko drodzy użytkownicy. Ten konkurs pokaże jak się przykładacie. Ilość punktów jest ograniczona i wynosi 4010. Wszystkie etapy można śmiało skończyć w jeden dzień, ale tym, którzy zdecydują się podjąć wyścig po nagrodę główną powiem, że nie będzie pobłażania, każdy drobny błąd i otrzymujecie mniejszą ilość punktów, liczy się umiejętność czytania ze zrozumieniem oraz dokładność.
Ze swojej strony powiem tylko, że Administratorzy forum i super moderatorzy nie mogą brać udziału w konkursie. Admini gry i h@ admini mogą brać udział w konkursie. Dodatkowo oświadczam, że zarówno stali gracze jak i nowi użytkownicy króliczka mają wyrównane szanse w pogoni po Nagrodę główną, nie traktuję nikogo ulgowo, jeśli uznam, że nie zasługuje na punkty to ich nie przyznam, niech wygra lepszy !

Logowanie »
Temat jest zamknięty

Do góry