!
tak sie bawimy na FFA 2
dzieki Lopankowi bedziemy mieli co wnukom pokazywac,podziekowac Lopanek xD
Redziu muza pierwsza liga ty nasz DJ-u
IMPREZY NA NASZYCH SERWERACH jazda,jazda,jazda rez.LOPANEK
Napisano 07 styczeń 2012 - 12:35
Użytkownik mlask dnia 07 styczeń 2012 - 12:30 napisał
kompletna wiocha i brak kultury. Osoby z filmiku jakby urwały się z rynsztoka -.- czym tu się chwalić
koles ,nie draznij bo zaczynasz od posta jako pierwszy i to nie dla takich jak ty,zagraj w gume albo w klasy ta gra nie musi zawsze polegac na fragach,mozna sie ta gra pobawic a Tobie nie musi pasowac i wcale nie jestes zaproszony na taka impreze
Napisano 07 styczeń 2012 - 13:12
Napisano 07 styczeń 2012 - 13:24
hahahhaha nalpeiej spiewa musztarda
Jestem taki jaki jestem jeśli komuś się to nie podoba mam to w dupie
http://www.sarmacja....ysunki/3554.jpg
http://www.sarmacja....ysunki/3554.jpg
Napisano 07 styczeń 2012 - 14:13
smieszne. na serwer wchodzi się po to żeby pograć a nie słuchać jak wy sie bawicie i spiewacie i puszczacie muzyke, dla mnie wiocha i nic wiecej, ciekawy jestem ile ludzi mnie zminusuje czekam
cytaty : " nie strzelaj ! bana mu dajcie ! "
Możesz powiedzieć, oni wciąż o tym samym,
że jest źle, że jaranie, że psy to p****y,
że ulica, że wiara, że rap to szczyt chamstwa,
lecz nigdy nie zarzucisz mi, że przewijałem kłamstwa
Napisano 07 styczeń 2012 - 14:22
nie wydaje mi się żebyście umieli przyjąć krytykę na klatę. Jesli myśleliście że wszyscy napisza "ale fajny filmik " czy coś w tym stylu to się przejedziecie. Powinniście liczyć się z tym że inny gracze was krytykują i to dla was powinna być lekcja i pokazanie wam czego nie powinno się robić jesli, co zrobić zeby wszyscy byli zadowoleni z waszej pracy. Chce żyć ze wszystkimi graczami w zgodziemusicie poprostu szanować ich zdanie.
Pozdrawiam
Napisano 07 styczeń 2012 - 14:57
Użytkownik wenox dnia 07 styczeń 2012 - 14:13 napisał
smieszne. na serwer wchodzi się po to żeby pograć a nie słuchać jak wy sie bawicie i spiewacie i puszczacie muzyke, dla mnie wiocha i nic wiecej, ciekawy jestem ile ludzi mnie zminusuje czekam
boze czy wy naprawde po za strzelaniem nie umiecie nic innego?Wenox masz na jedynce strzelania ile wlezie wiec nie musisz wchodzic na dwojke,tyle i biegnijcie po fragi bo staty wam spadna
Napisano 07 styczeń 2012 - 15:05
W sumie nie wiem co napisać bo z jednej strony też lubię sie po brechać z takich czy z innych odpałow , ale czasami chcialbym sobie pograc na spokojnie bez krzykow ,muzy itd. Nie było mnie wtedy na serwie więc nie wiem, czy większość graczy była przeciwna temu czy też nie .
PLAY HARD GO PRO...
Raz awupom raz kalachem,
Utne ch**e jednym machem.
Z d**y zrobie średniowiecze,
Żadna p***a nie uciecze.
Raz awupom raz kalachem,
Utne ch**e jednym machem.
Z d**y zrobie średniowiecze,
Żadna p***a nie uciecze.
Napisano 07 styczeń 2012 - 15:09
Użytkownik DZIADZIA GRASSIK dnia 07 styczeń 2012 - 14:57 napisał
boze czy wy naprawde po za strzelaniem nie umiecie nic innego?Wenox masz na jedynce strzelania ile wlezie wiec nie musisz wchodzic na dwojke,tyle i biegnijcie po fragi bo staty wam spadna
na tym polega ta gra jak bede chcial sie posmiac i pobawic to pojde po browar i na miasto osobiscie nie gram na 2 wiec mi to lata co wy tam robicie
btw super jump chcemy wiecej !
Napisano 07 styczeń 2012 - 15:28
w 100% sie zgadzam z wenoxem co prawda nie raz jest smiesznie jak redzik cos walnie ale z ta muza to przesada, serwer służy do grania jak chcesz sie posmiac powygłupiać idź z kumplami na pwio zajaraj sztagana i baw sie i smiej i nikt nie bedzie mial pretensji, serwer jest publiczny grają tam dorośli jak i dzieci jak dla mnie to powinna być przestrzegana także kultura. Czasem przesadzacie, dzidzia nic nie mam do Ciebi nawet Cie nie znam ale stary chlop jestes a zachowujesz sie jak dziecko.
Napisano 07 styczeń 2012 - 15:44
dokladnie tak jak art mowi, na cs sie wchodzi żeby postrzelać a nie sie bawić i sluchać jak wy sie śmiejecie, coś powiesz to usłyszysz " jak ci sie nie podoba to mutuj " , " zmien serwer " , " idz napisz skarge na forum "
a jak chce sie pośmiać i pobawić to wychodze sobie z domu do koleżkow idziemy na piwo czy coś i tez mamy smiesznie kumacie ? ja wiem że macie już swoj wiek i nie macie sie gdzie pobawić, spotkajcie sie i leccie na bibe tak długo aż wam sie odechce zabaw na serwerze
a jak chce sie pośmiać i pobawić to wychodze sobie z domu do koleżkow idziemy na piwo czy coś i tez mamy smiesznie kumacie ? ja wiem że macie już swoj wiek i nie macie sie gdzie pobawić, spotkajcie sie i leccie na bibe tak długo aż wam sie odechce zabaw na serwerze
Możesz powiedzieć, oni wciąż o tym samym,
Napisano 07 styczeń 2012 - 18:13
ale to nie jest temat na wasze zale... z tego co widze to jest ich tu multum... ok macie racje, przeszkadza to w grze jest nie fajnie do dupy nie idzie grac i was to wkurza. gdybym byla chamska to bym powiedziala ze nikt was tu nie trzyma i macie pelno innych serwerow albo ffa gdzie "nikt nie przeszkadza w grze" mnie tez to wkurzalo ale zrobilam tak jak luqas i gitara. Z reszta chcialam zauważyć ze jak gramy to serwer jest prawie pelny do 5 rano i nie mowcie ze wiekszosc graczy odchodzi bo to nie prawda. ja widze ze ich jakos przybywa, tez mnie mozecie minusowac robic co chcecie itd, "administratorow jest tyle a nic nie robia" - ja sie nie prosilam i staram sie ogranac jak sie tylko da tez sie ucze wszystkiego itd staram sie rozwiazywac jakos te problemy! a wy tylko marudzicie i marudzicie... zalozymy sobie nowy serwer i tam bedziemy sie brechtac a wy bedziecie sobie spokojnie grali na FFA2 pasi? badz tez zredukujemy to wszystko na co wy narzekacie. mam nadzieje ze rozwiazanie w sam raz
masz prawo do swojego zdania... a ja mam prawo mieć je w dupie.
Udostępnij ten temat: